u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Info
Detaljni izvedbeni planovi za Akademsku godinu 2019./2020.
Vrsta dokumenta: Adobe Pdf(pdf)
Veličina: 749 kb
Datum objave: 8.4.2019.
Veličina: 156 kb
Datum objave: 30.9.2017.
Veličina: 117 kb
Datum objave: 4.10.2013.
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.