u prehrambenoj industriji potreban je stručan kadar koji će pratiti najnovije trendove u struci te biti sposoban neposredno upravljati složenim tehnološkim procesima
naglašavanjem praktičnoga dijela nastave ostvaruju se ciljevi izvođenja stručnih studija te je i u okviru nastavnih djelatnosti posebna pozornost posvećena uključivanju studenata u tehnološki proces
Završetkom stručnog studija prehrambene tehnologije na Veleučilištu u Požegi, u trajanju od tri godine, stječe se stručni naziv stručni prvostupnik prehrambene tehnologije (bacc.ing.techn. aliment)
Prehrambena tehnologija
Info
Vrsta dokumenta: Adobe Pdf(pdf)
Veličina: 288 kb
Datum objave: 13.5.2019.
Veličina: 266 kb
Datum objave: 31.1.2018.
Veličina: 247 kb
Datum objave: 25.1.2018.
Vrsta dokumenta: MS Excel(xlsx)
Veličina: 9 kb
Datum objave: 17.12.2017.
Vrsta dokumenta: MS Word(docx)
Veličina: 16 kb
Datum objave: 12.12.2017.
Veličina: 181 kb
Datum objave: 12.12.2016.
Vrsta dokumenta: MS Excel(xls)
Veličina: 21 kb
Datum objave: 12.5.2015.
Veličina: 20 kb
Veličina: 64 kb
Datum objave: 15.4.2015.
Veličina: 100 kb
Datum objave: 25.3.2015.
Veličina: 66 kb
Datum objave: 30.1.2015.
STUDIA SUPERIORA POSEGANA Adresa: Vukovarska 17, 34000 Požega, Hrvatska OIB:14821098391 IBAN: HR7223400091110434078 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.